Publicaciones
logo-6
Joan Gamper, 22-24  watsapp 637651554 Tardes Teléfono 934306479 | 08014 Barcelona
images/imatgesnoves/presentacio/rotacion-sup/clinico.jpg

 

 

Libros editados por Institut Homeopàtic de Catalunya

ítulo :
Òrganon de la medicina (edició català)
Autor :
Samuel HAHNEMANN
Editorial :
Institut Homeopàtic de Catalunya
ISBN-13:
 978-84-615-6922-9
Año :
2014
Precio:
13,00€  (Dto. -30%) 9,10€ (Iva incluido)
 
organoncatala
Sinópsis

 

 

 

 

 


L’Òrganon és l’obra mestra de l´Homeopatia. Des de l’Institut Homeopàtic de Catalunya feia temps que ens movia el sentiment de publicar aquest llibre tan important, en la nostra llengua, la catalana.

Ens sentim orgullosos de poder ser partíceps d´una irregularitat d´aquest fet, sent la llengua catalana una de les més llegides i estudiades. En aquest sentit, hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

Hem fet un esforç per intentar exposar de manera clara i entenedora, els conceptes  i  teories que ens exposà el seu descubridor, Samuel Hahnemann. Estem convençuts que el propi Hahnemnn estaria content d’aquest fet; això significa que la seva obra està sent traduïda al màxim de llengües existents al món.

En aquest llibre estan exposades les bases i principis que sostenen l’Homeopatia. Hahnemann, el seu descobridor, organitza de manera metòdica mitjançant paràgrafs, les seves conclusions teòriques i pràctiques sobre què és la salut i la malaltia, així com la manera en com han de ser tractades les dolències.

Els 291 paràgrafs exposats, representen els conceptes bàsics per a gaudir d’una bona salut i, el més important, entendre per què l’ésser humà tendeix a enmalaltir. Segons ell, les malalties han de ser resoltes d’una manera ràpida, suau i permanent.

La proposta de Hahnemann va ser, i en realitat encara avui és, un enfocament revolucionari. El seu plantejament holístic de la malaltia, on ment i cos s’interrelacionen; la seva manera de preparar els remeis homeopàtics; i el seu enfocament clínic dels pacients, són valors que fins i tot en l’actualitat, sorprenen a la comunitat mèdica i científica.

Hem dividit el llibre exposant una mica la biografia de Hahnemann, per conèixer com era la medicina en la seva època, i poder comprendre el perquè de les seves investigacions. I l’hem acabat, resumint els seus paràgrafs, o millor dit, apuntant els conceptes clau per a una major comprensió del llibre.

Dins del fet quehi ha pocs llibres d’homeopatia traduïts a aquesta llengua que tant estimem, des de l’Editorial IHC, ens agradaria que la redacció i exposició del libre, hagi estat del seu grat.

Joan Gasparin

Director del Institut Homeopàtic de Catalunya

 

0
0
0
s2smodern